Review Herfst Detox

Detox begonnen met een duidelijke uitleg en ebook, enthousiast alle kruiden en rituelen ontdekt. Eerste 3 dagen met de afbouw toch wel als pittig ervaren door het gebrek aan koffie en suiker. Gelukkig zat het ochtendritueel vol zelfliefde wat een hoop goed maakt. De mungbonen waren effectief, niet lekker maar wel prima te doen. Het duurt geen eeuwigheid en het boekt wel resultaten. In het begin heftige afkickverschijnselen als hoofdpijn, misselijk, zweten, maagzuur, de hik. (Dan begrijp je ook het afbouwen) Maar het inslapen en doorslapen werd steeds beter en de onrust in het lichaam verdween. Er ontstond rust, ook omdat ik totaal geen honger had, wat heel fijn was. 4 dagen mungbonen, groen of geel is genoeg voor je mind & body. Afgesloten met een heerlijke yogales en lunch wat echt fantastisch georganiseerd was. Enorm gezellig afgesloten. In de week was Zesay goed bereikbaar voor tips en adviezen en was erg behulpzaam en meedenkend. Haar expertise was duidelijk aanwezig en ook erg intressant. Niet alleen maar vertellen wat we moesten doen maar ook waarom.

M. Abma

Onder het mom van, je moet alles een keer geprobeerd hebben voor je er een mening over mag hebben… mijn vriendin vroeg mij of ik mee wilde doen aan een detox week. Prima, dat wil ik wel proberen! Wat voor mijn gevoel een lange en best moeilijke week was bleek toch voordelen te hebben. Ik ben ruim vier kilo afgevallen, sliep veel beter en had ineens een babyzacht huidje! Nogmaals, ik vond het niet makkelijk en heb zesay in mijn gedachtes enkele keren vervloekt. Maar wat is één week op een mensenleven. Soms is het goed om stil te staan bij je lichaam. Ik ben verbaasd hoeveel effect deze ene week op mijn lichaam had. Al met al dus positief verrast. Aan zesay heb je een hele betrokken coach die met je meedenkt en vraagt en luistert naar je ervaringen. 😊

C. De Lange

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *